top of page
Tuning
Tuning en ECO tuning, Volvo gespecialiseerd. ook i.c.m. met DPF oplossingen. Volvo Diesel tuning, lager verbruik, meer vermogen v.a.
300,- excl BTW. Ook benzine Turbo
tuning.
 

Wij verzorgen verzorgen tuning bij alle autos maar zijn Volvo gespecialiseerd en tunen uw Volvo middels Vdash.

Indien u de laatste PK's uit de wagen wilt peuteren verwijzen wij u graag door naar een ander adres.

Wat wij wel doen is een Volvo zo mooi en goed mogelijk laten presteren met een verantwoorde tuning waarbij een goed rijdbare wagen en mooi opbouwend vermogen hoog in het vaandel staan, en uiteraard ook een verlaging van het het brandstof gebruik met 10-15 % bij diesels. ( ECO Tuning ) Wij hebben voorbeelden van D5 modellen ( tot 2006 ) met een gemiddeld gebruik van 4.5L per 100km.

 

Dat is zuiniger dan  1 op 22, ja dat kan echt.

 

Het is echt mogelijk, meer vermogen en koppel en toch zuiniger rijden zodat u de tuning gewoon terug verdient.

 

Tevens kunnen wij ook bij Volvo boordcomputertaal veranderen naar en van alle wensbare talen.

 


Disclaimer
TPR Powerflush doet alles binnen haar vermogen om met professionele speciaal voor het spoelen ontwikkelde apparatuur de spoelingen uit te voeren. Dit doen wij met vloeistoffen van topkwaliteit, gefabriceerd door de top 5 olieproducerende bedrijven die op de wereldmarkt als fabrikant van smeermiddelen actief zijn.Aangezien wij geen achtergrond kennen van de voor Powerflush  aangeboden voertuigen, kunnen wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor de resultaten van de eventuele spoelingen in meer of mindere mate of in welke vorm dan ook. Een defect component is immers niet te herstellen met nieuwe smeermiddelen.

bottom of page