top of page
Stuurhuisflush

Ook stuurhuizen hebben onderhoud nodig.Hebt u wel eens nagedacht wat een stuurbekrachtiging allemaal inhoudt?De pomp wordt aangedreven door een (multi) riem en het systeem heeft in de regel 1,5 liter aan hydraulische olie als vulling.De drukken in het systeem kunnen tot 110 Bar oplopen, en ook in het systeem kan wel degelijk vervuiling optreden na een aantal jaren.Het opgehoopte vuil en metaalsplinters zullen op den duur er voor zorgen dat de pomp en of stuurhuis kapot zullen gaan.U moet dan  rekenen op een reparatie van minimaal 1.500,-Ook dit  had voorkomen kunnen worden   door het stuurhuis met regelmaat te spoelen. ( elke 100.000 km )Ook hier zult u schrikken wat wij er uit zullen spoelen.

Hoe merkt u dat uw stuurhuis onderhoud behoeft?Indien er vreemde geluiden uit de pomp gaan komen kan het in sommige gevallen al te laat zijn.Als u vaak moet corrigeren en u bij langere bochten een  indirect gevoel krijgt bij het sturen moet u al  op uw hoede zijn, er kan dan een dure reparatie aankomen..Vaak kunnen we dat dat nog voorkomen met een Powerflush van het stuurhuis.Ook uw stuurbekrachtiging systeem behoeft onderhoud,!Wist u dat lekkage aan het stuursysteem per 2012 APK een afkeur punt is?


Disclaimer
TPR Powerflush doet alles binnen haar vermogen om met professionele speciaal voor het spoelen ontwikkelde apparatuur de spoelingen uit te voeren. Dit doen wij met vloeistoffen van topkwaliteit, gefabriceerd door de top 5 olieproducerende bedrijven die op de wereldmarkt als fabrikant van smeermiddelen actief zijn.Aangezien wij geen achtergrond kennen van de voor Powerflush  aangeboden voertuigen, kunnen wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor de resultaten van de eventuele spoelingen in meer of mindere mate of in welke vorm dan ook. Een defect component is immers niet te herstellen met nieuwe smeermiddelen.

bottom of page