top of page
Volvo Radio Bluetooth+Phone Upgrade Mod
vdash-bt-phone-p2 (1)

vdash-bt-phone-p2 (1)

vdash-bt-phone-p2

vdash-bt-phone-p2

Volvo radio met Telefoon module

Volvo radio met Telefoon module

VDASH BT Phone P2 Blue tooth module voor Volvo S60-V70-XC70-S80 modellen uit de P2 reeks Muziek afspelen met BT op uw Volvo radio middels de Volvo telefoonmodule in uw auto.

Dit is een vervanging van het GSM modem in de PHM module in uw wagen.
De wagen moet zijn uitgerust met af fabriek telefoon en af fabriek radio.
Dit is geen module met stekkers die eenvoudig verbonden kunnen woorden, dit is een volledig geintegreerde oplossing voor bellen met een smartphone middels bluetooth en muziek afspelen middels blue tooth op uw eigen Volvo radio, al dan niet met Dolby.
Perfect geluid, en alle functies in de telefoon in de auto blijven bestaan, plus veel meer.
Telefoonboek zal worden overgenomen en alles kan in de display worden gezien en middels de keypad en stuurbediening worden bediend.
meer info en fotos volgen.

pairing met max 19 apparaten
pairing met 2 apparaten simultaan ( kan ook tablet zijn )

In verband met de complexiteit van de inbouw en gevoeligheid van de apparatuur voorlopig alleen inbouw bij TPR Powerflush in Ter Aar.
Prijs van 363- is dus inclusief inbouw.

werkend op:

S60  2001-2009
V70  2000-2007
XC70 2001-2007
S80  2000-2007

De auto moet voorzien zijn van af fabriek Werkende telefoon en radio.


Disclaimer
TPR Powerflush doet alles binnen haar vermogen om met professionele speciaal voor het spoelen ontwikkelde apparatuur de spoelingen uit te voeren. Dit doen wij met vloeistoffen van topkwaliteit, gefabriceerd door de top 5 olieproducerende bedrijven die op de wereldmarkt als fabrikant van smeermiddelen actief zijn.Aangezien wij geen achtergrond kennen van de voor Powerflush  aangeboden voertuigen, kunnen wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor de resultaten van de eventuele spoelingen in meer of mindere mate of in welke vorm dan ook. Een defect component is immers niet te herstellen met nieuwe smeermiddelen.

bottom of page