top of page
brandstof additieven van BG

Het moge duidelijk zijn, door de vele milieu eisen welke gesteld worden aan de moderne brandstoffen is ook een keerzijde...

 

Een motor is niet per definitie blij met dieselolie met een bijgemengde hoeveelheid plantaardige zaken ( biodiesel ) dit geeft een nieuw soort vervuiling in de motor.

Het zelfde geldt voor de benzine die tankt, daar zit tegenwoordig een percentage ethanol doorheen ( alcohol ).

 

Wij leveren  de juiste additieven om uw motorblok en brandstof systeem schoon en betrouwbaar te houden.

BG 245 is een ‘powerhouse’ diesel brandstofsysteem reiniger. BG 245 is hetzelfde als BG 44K® maar dan voor diesels.

Diesel motoren zijn extreme gevoelig voor aanslag die zich vormt door het gehele brandstofsysteem. Zelfs de kleinste hoeveelheden kunnen een substantiële vermindering van de motor performance veroorzaken. Motoren met aanslag hebben een hoger brandstofverbruik, inhouden, verminderde performance en andere drivability problemen.

BG 245 reinigt veilig en effectief diesel brandstofsysteem aanslag uit verbrandingskamers, verstuivers en het gehele brandstofsysteem. Het herstelt brandstof doorstroming en verbruik, vermindert uitlaat emissies, laat de motor beter stationair lopen en helpt om kostbare reparaties te voorkomen.

BG Brandstof additieven:

 

BG 44K® is de ultieme tank-treatment brandstof systeem reiniger. Het is 325 ml. hoge kwaliteit reinigers en additieven die u rechtstreeks in de benzine tank toevoegt om prestaties en brandstof efficiency te herstellen. Het verwijdert aanslag in verbrandingskamers, inlaatspruitstukken, poorten en op kleppen en herstelt de flow in brandstof injectoren. Kort gezegd, het reinigt het hele brandstof systeem!

Benzine kwaliteit is inconsistent. En wanneer benzine bij de pomp van slechte kwaliteit is, zorgt het voor aanslag opbouw, inefficiënte ontsteking en verbranding en slechte power output. Om de zaken nog erger te maken, kleine, hoge opbrengst motoren zijn extreem gevoelig voor aanslag die zich vormt op brandstof injectoren, inlaat poorten, op inlaat kleppen en in verbrandingskamers. Zelfs de kleinste hoeveelheden aanslag zorgen voor verhoogde emissies, hoger brandstof verbruik, drivability problemen en pingelen.

BG 44K® is ontwikkeld om veilig en snel het gehele brandstof systeem te reinigen, inclusief brandstof injectoren, inlaat kleppen, poorten, brandstof filters en verbrandingskamers. Het zorgt voor een efficiënte verwijdering van zogenaamde “upper engine deposits” waardoor BG 44K® problemen die worden veroorzaakt door aanslag opbouw, zoals stotteren, inhouden en power verlies, vermindert. De BG 44K® technologie heeft bewezen de verbrandingskwaliteit en power output te verbeteren. BG 44K® verzorgt een snelle reiniging van verkoolde brandstof injectoren en corrosieve aanslag op de Fuel Sending Unit. Het is te gebruiken in alle brandstofsystemen, alcoholhoudende brandstoffen en gangbare brandstof additieven, en onschadelijk voor alle brandstof systeem onderdelen.


Disclaimer
TPR Powerflush doet alles binnen haar vermogen om met professionele speciaal voor het spoelen ontwikkelde apparatuur de spoelingen uit te voeren. Dit doen wij met vloeistoffen van topkwaliteit, gefabriceerd door de top 5 olieproducerende bedrijven die op de wereldmarkt als fabrikant van smeermiddelen actief zijn.Aangezien wij geen achtergrond kennen van de voor Powerflush  aangeboden voertuigen, kunnen wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor de resultaten van de eventuele spoelingen in meer of mindere mate of in welke vorm dan ook. Een defect component is immers niet te herstellen met nieuwe smeermiddelen.

bottom of page