top of page
Olieverversen

Wij verversen de motorolie tegen zeer scherpe prijzen.

Klaar terwijl u wacht.

Reeds vanaf 59,- incl BTW met nieuw filter en een volsynthetische motorolie van topkwaliteit

 

Wij hebben de olie voor uw auto altijd in voorraad.

en olieflters voor 90% van het wagenpark.

 

Tevens kunt u de olieverversing uitbreiden met een

motorblok spoeling.

 

wij gebruiken dan de beproefde additieven van Ardeca

en BG.

 

Verschillende additieven geven verschillende oplossingen,

 

Bijvoorbeeld:

 

Standaard spoeling met Ardeca motorflush EX010 zal de motor inwendig reinigen en er voor zorgen dat de

vervuiling uit de motor zo veel mogelijk verwijderd

zal worden en de nieuwe motorolie langer schoon zal

blijven.

Additieven van BG:

BG Engine Performance Restoration®   is een krachtpatser van een motor reiniger! Het is zeer effectief in het zachtmaken, oplossen en opnemen van zelfs de meest hardnekkige brandstof aanslag die de zuigerveren verstoppen.

Moderne motoren opereren onder hoge temperaturen. Gecombineerd met lange verversingsintervallen en verminderde motor koeling, wordt de motor olie onder enorme druk gezet. Continue thermische en oxidative afbraak dragen bij aan olie verdikking, warmte-isolatie en aansalg vorming. Dese zware aanslag kan de normale zuigerveer werking verstoren; waardoor er meer brandstof wordt verbruikt, minder power output is, hogere schadelijke uitstoot en een hoger olie verbruik.

BG Engine Performance Restoration® lost moeilijk te verwijderen aanslag van de zuigerveren op en verwijdert dit. Goede afdichtende verbrandingskamers verbeteren de compressie en verminderen olie verdunning door blow-by. BG EPR® reinigt micro doorgangen om cruciale hydraulische functies van componenten zoals actuatoren en turbochargers te onderhouden. BG EPR® verbetert het brandstofverbruik en power en is ongevaarlijk voor seals en andere motor onderdelen. Excellent voor onderhoud aan Gasoline Direct Injection motoren.

BG RF-7 is een olie behandeling die speciaal ontwikkeld is om de motor compressie en power te verbeteren door de olie viscositeit te verhogen. Het bevat additieven die de olie ervan weerhouden te verdikken, beschermt vitale motor delen tegen corrosieve schade en helpt om de zuigerveren om af te dichten voor een betere compressie en blow-by.

BG RF-7 is een speciaal geformuleerde motorolie viscositeit verbeteraar voor professioneel gebruik. De additieven voorkomen olie oxidatie, conditioneren afdichtingen om lekkage te voorkomen en oliedruk te verhogen, en zorgen voor bescherming tegen slijtage.

BG MOA® is het nummer één motor olie supplement! In een recent onderzoek op de Amerikaanse markt kozen dealers BG MOA® 6 over 1 vergeleken met andere aftermarket leveranciers.

Moderne motoren opereren onder hoge temperaturen. Dit, gecombineerd met in toenemende mate stop-en-go rijden, zorgt voor snelle afbraak van cruciale olie additieven. Zonder deze beschermende additieven kan er ernstige olie oxidatie ontstaan. Oxidatie reduceert olie tot een zware, zogenaamde black sludge in de carter, oliezeven, doorgangen, tuimelaars en andere cruciale delen van de motor.

BG MOA® versterkt alle soorten kwaliteit motorolie, waarbij het zorgt voor superieure, langdurige motor bescherming en onderhoud het de performance bij piekbelasting. Het voorkomt olie oxidatie en verdikking onder zelfs de meest zware rijomstandigeheden. Wanneer gebruikt door een professional, houdt het motor onderdelen schoon, verlengt het de levensduur van de motor en verlaagt het de onderhoudskosten

BG DOC Diesel Oil Conditioner is ontwikkeld voor het conditioneren van motorolie in modern high-output diesel motoren.

Moderne diesel motoren werken op temperatuur en druk. Dit stelt hoge eisen aan de olie voor diesel motoren en de additieven die deze bevatten. Hydraulisch aangedreven verstuivers vergroten de olie druk en zogenaamde emission devices (EGR etc) verhogen de roet samenklontering in de olie. Deze systemen testen de limiet van de motor olie. Onder de juiste omstandigheden zorgt hitte ervoor dat zwavel uit de brandstof zich verbindt met binnengedrongen vocht wat samen zwavelzuur vormt. Dit zuur richt een verwoesting aan in de motor, het veroorzaakt corrosieve slijtage en ernstige schade aan motor onderdelen.

BG DOC Diesel Oil Conditioner onderhoudt de als-nieuw prestatie van de motor qua power en performance, neutraliseert zuur en zuur corrosie, vermindert frictie en slijtage op motor onderdelen, stabiliseert de viscositeit en voorkomt sludge door verhoogde oxidative controle en zogenaamde ‘soot scatter™’ technologie. BG DOC is te gebruiken in alle soorten diesel motor olie, inclusief synthetische en multi-grade olien.


Disclaimer
TPR Powerflush doet alles binnen haar vermogen om met professionele speciaal voor het spoelen ontwikkelde apparatuur de spoelingen uit te voeren. Dit doen wij met vloeistoffen van topkwaliteit, gefabriceerd door de top 5 olieproducerende bedrijven die op de wereldmarkt als fabrikant van smeermiddelen actief zijn.Aangezien wij geen achtergrond kennen van de voor Powerflush  aangeboden voertuigen, kunnen wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor de resultaten van de eventuele spoelingen in meer of mindere mate of in welke vorm dan ook. Een defect component is immers niet te herstellen met nieuwe smeermiddelen.

bottom of page