top of page
Methode

De TPR Power-Flush is een geavanceerde manier om uw automaatbak, stuurhuis, te reinigen en spoelen .Dit spoelen (flushen) gebeurt op een dynamische manier waarbij de vloeistof in combinatie met een reinigingsmiddel voor langere tijd door het systeem wordt gepompt. Hierbij worden verontreinigingen en vervuiling weggespoeld waardoor het hele systeem weer schoon wordt.Na de Power-Flush worden de verontreinigde vloeistoffen afgetapt en vervangen door nieuwe schone vloeistoffen. Onze machine doet dit automatisch en vult exact de hoeveelheid bij die aan het systeem onttrokken is.  Doordat de TPR Power-Flush zo krachtig is en goed werkt wordt er doorgaans maar nauwelijks meer als de originele inhoud van het systeem aan vloeistof gebruikt waardoor de belasting voor ons milieu tot een minimum wordt beperkt. TPR Power-Flush behandelingen worden uitgevoerd met speciaal hiervoor ontwikkelde geavanceerde apparatuur welke lekken en knoeien tot een minimum beperken door de aanwezigheid van speciale kleppen en koppelingen.Tevens is onze machine in staat om het vullen van de transmissie van bepaalde Duitse auto's die volgens speciale procedures dienen te worden afgevuld ( BMW, Mercedes , Audi etc )Ten slotte is onze machine in staat om stuurhuizen te spoelen van bijna alle auto's .Het betreft dus geen zelf geknutselde machine maar een professionele machine welke  voor deze doeleinden in Duitsland ontwikkeld en gebouwd is.

De machine spoelt naast alle conventionele automatische transmissies 3/4/5/6/7/8 traps automaten ook de VAG CVT en DSG versnellingsbakken.   De resultaten van de TPR Power-Flush methode zijn ongevenaard en zorgen voor ongekende resultaten.  In de meeste gevallen verdwijnen de klachten als sneeuw voor de zon en worden dure reparaties voorkomen. Dit levert u als gebruiker een forse kosten besparing op en resulteert in vele zorgeloze kilometers rijplezier van uw auto.Ook is het mogelijk dat wij op locatie uw auto een TPR Power-Flush behandeling geven.  Een en ander is uiteraard wel merk / type afhankelijk.Op dit moment doen wij alleen TPR  Power-Flush behandelingen voor automaatbak en stuurhuis.


Disclaimer
TPR Powerflush doet alles binnen haar vermogen om met professionele speciaal voor het spoelen ontwikkelde apparatuur de spoelingen uit te voeren. Dit doen wij met vloeistoffen van topkwaliteit, gefabriceerd door de top 5 olieproducerende bedrijven die op de wereldmarkt als fabrikant van smeermiddelen actief zijn.Aangezien wij geen achtergrond kennen van de voor Powerflush  aangeboden voertuigen, kunnen wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor de resultaten van de eventuele spoelingen in meer of mindere mate of in welke vorm dan ook. Een defect component is immers niet te herstellen met nieuwe smeermiddelen.

bottom of page